Stanovanje štirisobno MariborCena: 248.565,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PS0039TA
regija:
Podravska
lokacija:
Center
leto izgradnje:
2016
nadstropje:
2.
velikost:
190,00 m²
oprema:
domofon, telefon, ADSL, kabelska televizija, kabelski internet
ostalo:
terasa, shramba v kleti, pokrit parkirni prostor, dve parkirni mesti, zemljiška knjiga

opis

V centru mesta Maribor, na Mladinski ulici, prodamo novo, še ne vseljeno, stanovanje v meščanski vili Speča lepotica. Predvideno dokončanje in možna vselitev bo do konca leta 2016. Prodaja se mansardno stanovanje, ki obsega 130,34 m2 stanovanjske površine in cca. 60 m2 kleti.

V središču mesta, z zeleno okolico, se prodaja novogradnja, ki je zasnovana v obnovljeni meščanski vili s tremi ločenimi stanovanji. Na razpolago je še mansardno stanovanje, s pripadajočo kletno shrambo in parkiriščem pred vilo. Stanovanje je še v izgradnji, predviden zaključek je do konca leta 2016, prav tako bo ob zaključku urejena okolica s parkirišči. Stanovanje bo zajemalo velik skupen prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, z izhodom na teraso z lepim razgledom na Kalvarijo in Piramido. Predvideno so tri spalnice, ena kopalnica z WC-jem in še eno ločeno stranišče. V dnevnem prostoru je predviden kamin. Po tleh je previden parket, v kopalnicah keramika.

V kleti pripada stanovanju kletni prostor v velikosti cca. 60 m2, pred vilo dva parkirišča, eno od teh pokrito. Okolica bo urejena.

Stanovanje se bo zgradilo do četrte, podaljšane, gradbene faze.

Vsa potrebna infrastruktura (šola, zdravnik, trgovina, itd...) se nahaja v neposredni bližini. Ogled in nakup priporočam vsem, ki iščejo novogradnjo v meščanski vili, v centru Maribora in kljub vsemu še v zeleni okolici.

BREZ PROVIZIJE ZA KUPCA, POMAGAMO UREDIT FINANCIRANJE DO 30 LET!    

VIP nepremičnine

Tadej Pepevnik
nepremičninski posrednik
Št. licence:
0169901676
GSM:
070 70 70 80

Kontaktni obrazec