Hiša samostojna Rače - FramCena: 289.990,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PH0049TA
regija:
Podravska
lokacija:
Ranče
leto izgradnje:
2008
velikost:
222,50 m²
parcela:
871 m²
energetski razred:
D (60-105 kWh/m²a)

opis

V Rančah nad Framom imamo za vas v ponudbi izjemno brunarico. Govora je o večji brunarici znanega finskega proizvajalca Honka.

Sama hiša obsega 222,50 m2 površine in je etažnosti pritličje in mansarda. V pritličju se nahajajo predsoba, velik bivalni del, ki je sestavljen iz kuhinje, jedilnice in velike dnevne sobe. Tukaj so še dve spalnici, velika kopalnica ter ločen WC. V etaži je velika galerija z izhodom na večjo ložo. Hiša je narejena po Feng - shui načrtu.

Po tleh hiše je seveda položen kvaliteten les; v sanitarijah visoko kvalitetna keramika. 

Hiša se ogreva z velikim kaminom (z izpihovanjem toplega zraka) na drva, ki se nahaja v dnevni sobi ter z električnim talnim gretjem. Vsak prostor ima svoj ogrevalni regulator. Sanitarna voda se ogreva preko sončnih celic. 
Strešna kritina je opečna - Bramac.

Zemljišče, ki pripada k hiši je v skupni izmeri 871m2 - je ravno in v celoti ograjeno. Trata se zaliva s pomočjo namakalnega sistema za katerega je vkopana 5.000 litrska cisterna v kateri se zbira deževnica. Na zemljišču sta še večja vrtna hiša v sklopu katere sta tudi shramba in drvarnica in večji nadstrešek za dva avtomobila.

Če bi potencialen kupec želel večje zemljišče se kot dodatna možnost ponuja odkup sosednjega zemljišča v izmeri 400,00m2.

Ogled in nakup priporočamo vsem, ki iščejo čarobnost, ki jo tak tip hiše ponuja.

BREZ PROVIZIJE ZA KUPCA; POMAGAMO UREDIT FINANCIRANJE DO 30 LET!

 

VIP nepremičnine

Tadej Pepevnik
nepremičninski posrednik
Št. licence:
0169901676
GSM:
070 70 70 80

Kontaktni obrazec