Stanovanje dvosobno MariborCena: 97.900,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PS0075TA
regija:
Podravska
lokacija:
Center
leto izgradnje:
1890
leto prenove:
2017
nadstropje:
mansarda
velikost:
73,40 m²

opis

V centru Maribora prodamo generalno in energetsko obnovljeno ter kompletno opremljeno duplex stanovanje v staromeščanski hiši, ki je po podatkih GURS-a bila grajena leta 1890. Stanovanje se nahaja v mansardi stanovanjsko poslovnega objekta, lociranega v neposredni bližini Glavnega trga v Mariboru.

S svojim modernim in razgibanim tlorisom, je idealno za mlade, ki iščejo popolnoma prenovljeno stanovanje. Orientirano je proti jugu, kar zagotavlja sonce in svetlobo skozi ves dan. V spodnji etaži so naslednji prostori: predsoba, kuhinjo z jedilnico, dnevna soba ter kopalnica. V hodniku, ki vodi v zgornjo etažo najdemo majhno pisarno in vgradno omaro. V zgornji etaži se nahaja velika spalnica s popolnoma novo garderobno sobo in straniščem. Parkiranje je urejeno z dovolilnico na Slomškovem trgu, ali na Lentu v coni 4. 

Ogrevanje je urejeno z 6kW (4+2) električno etažno centralno pečjo, sanitarna voda pa se ogreva z električnim bojlerjem. Stavbno pohištvo je delno leseno (Velux) vhodna vrata so nova proti vlomna in proti hrupna.

Ogled in nakup priporočamo vsem, ki iščejo urejeno stanovanje v centru Maribora. BREZ PROVIZIJE ZA KUPCE; POMAGAMO UREDIT FINANCIRANJE DO 30 LET 

VIP nepremičnine

Tadej Pepevnik
nepremičninski posrednik
Št. licence:
0169901676
GSM:
070 70 70 80

Kontaktni obrazec