Stanovanje štirisobno MariborCena: 149.900,00 144.900,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PH0088TA
regija:
Podravska
lokacija:
Nova vas
leto izgradnje:
1980
leto prenove:
2017
nadstropje:
3.
velikost:
90,60 m²

opis

Posredujemo pri prodaji 4 sobnega stanovanja na Ulici Arnolda Tovornika v Mariboru.

Stanovanje se nahaja v visokem pritličju nižjega bloka s 3 nadstropji. S stopnišča se vstopa na zunanji hodnik, ki si ga delimo s prijetnim sosedom, hodnik se zaklene in ga uporabljamo kot dodatni prostor za shranjevanje. V stanovanje se skozi nova vhodna vrata vstopi v notranji hodnik, kamor smo pred 1 letom namestili nove omare po meri, ki zagotavljajo obilo prostora za shranjevanje. Iz hodnika se na eni strani dostopa do 2 otroških sob ter kopalnice in WCja, ki sta bila pred 5 leti popolnoma prenovljena, hkrati smo zamenjali tudi keramiko na hodniku. Na levo se iz hodnika vstopi v prostorno dnevno sobo z jedilnico, kjer je postavljen kamin, s katerim je možno ogreti celotno stanovanje, v dnevni sobi je nameščena tudi klima. Dnevno sobo in balkon ločujejo velika okna, zaradi katerih je prostor vedno svetel. Na balkonu, v izmeri 10 m2, se nahajajo kuhinjski elementi in vrtna garnitura, balkon gleda na sprehajalno promenado, zaradi česar je vedno mirno in tiho, možno ga je popolnoma zapreti z nastavljivimi žaluzijami. Iz dnevne sobe se na eni strani dostopa do spalnice, na drugi pa do po meri narejene kuhinje, z zelo dobro izkoriščenim prostorom. Stanovanju pripada klet v izmeri 6 m2, v garaži si s sosedi delimo 3 parkirna mesta.

Blok je bil zgrajen 1980, pred 4 leti je bila na novo narejena fasada ter vhodna vrata z lučjo na senzor. Stanovanje je priklopljeno na centralno ogrevanje preko toplotne oskrbe, na radiatorjih so nameščeni WIFI sistemi za avtomatsko regulacijo. V stanovanju je priključek za optični internet (T2, Telemach) in priključek za zemeljski plin, ki ga ne uporabljamo. Ob bloku se nahajata 2 večji parkirišči, kjer je vedno dovolj prostora za parkiranje.

Stanovanje se nahaja na mirni in prijetni lokaciji med bloki, v neposredni bližini vrtca, šole, avtobusne postaje, trgovine in pošte.

Za več informacij nas pokličite.

VIP nepremičnine

Tadej Pepevnik
nepremičninski posrednik
Št. licence:
0169901676
GSM:
070 70 70 80

Kontaktni obrazec