Poslovni prostor gostinski lokal - prehrana KungotaCena: 299.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PP0002TA
regija:
Podravska
lokacija:
Kozjak nad Pesnico
leto izgradnje:
1996
velikost:
600,00 m²
parcela:
14.214 m²

opis

V bližini Zgornje Kungote prodam gostinsko – turistični objekt (V OBRATOVANJU!) z 25 letno tradicijo. 

Objekt se nahaja na mirni in skozi ves dan s soncem obsijani lokaciji, kjer lahko gosti uživajo ob dobri hrani in vinu. Lokal ima za trenutno dejavnost vsa potrebna uporabna dovoljenja.

Objekt,ki je zgrajen leta 1996 in obsega cca. 600m2 se prodaja z vso opremo, ki vključuje popolnoma po meri opremljeno vinsko klet, hladilnico, polnilnico in prešo z infrastrukturnimi prostori v kletni etaži.

V pritličju je prostor za 90 gostov s pokrito teraso v izmeri cca. 130m2. Lokal ima popolnoma opremljeno kuhinjo ter  vsa dovoljenja, ki so potrebna za nemoteno delovanje. Ob objektu se nahajajo igrala za naj/mlajše goste. V nadstropju je 135m2 veliko stanovanje, ki je bilo dokončano 2002 leta. Je popolnoma opremljeno, Izvedeno je tudi talno gretje. 

Objekt se ogreva na način talnega gretja s pečjo na utekočinjen naftni plin. V stavbi je zaradi velikosti tudi možnost vgradnje dvigala. K objektu pripada skupno skoraj 1,5 ha (14.214 m2) zemlje. Cca. 1 ha predstavlja vinograd, ki se nahaja za hišo.  Zasajeni sta sorti sivi pinot in renski rizling. Lega vinograda je zelo sončna ter strma, kar pomeni da vinograd dobro uspeva. Okolica hiše je zelo urejena. 

Preostanek zemljišča v izmeri cca. 0,5 ha je delno stavbišče in parkirišče, delno pa je poraslo s sadnim drevjem in okrasnim grmičevjem . Na spodnjem delu zemljišča je urejen večji ribnik, ki je bogat z ribami. Dovoz in parkirna mesta pred stavbo so asfaltirana. 
Objekt se prodaja z vsem inventarjem kot tudi z vso kletno in strojno mehanizacijo. Hiša je grajena klasično.
 
Ogled in nakup priporočamo vsem, ki iščejo izziv v gostinstvu in življenje v neokrnjeni naravi med ribniki in vinogradi!

POMAGAMO UREDIT FINANCIRANJE DO 30 LET; BREZ PROVIZIJE ZA KUPCA.

VIP nepremičnine

Tadej Pepevnik
nepremičninski posrednik
Št. licence:
0169901676
GSM:
070 70 70 80

Kontaktni obrazec